به منظور رفع دغدغه سرمایه‌گذاران در زمینه تامین برق موردنیاز دوران ساخت و بهره‌برداری، گام‌های بزرگی در این منطقه راهبردی برداشته شد که مطالعات اولیه تامین برق پایدار دوران ساخت و بهره‌برداری منطقه ویژه اقتصادی لامرد در سال ۹۲ صورت گرفت و تا افق ۱۴۰۰ طراحی گردید که ویژگی های بارز آن، طراحی و اجرای مجزا از شبکه برق شهر می‌باشد.

طرح یاد شده در دو فاز تهیه گردید که در فاز نخست از پست فوق توزیع شماره یک لامرد تا ورودی سایت انرژی بر لامرد به طول ۱۳ کیلومتر و فاز ۲ پروژه از درب ورودی سایت شروع و حدود ۲۰ کیلومتر امتداد داشته است که شریان های اصلی منطقه ویژه را پوشش می‌دهد.

برای تضمین پایداری برق مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب و سایر صنایع، پست ۴۰۰ (کیلوولت) منطقه ویژه اقتصادی لامرد از طریق دو خط انتقال برق ۴۰۰ (کیلوولت) دو مداره منشعب از شبکه سراسری عسلویه-لامرد (به طول ۱۱ کیلومتر) و خط انتقال دو مداره منشعب از شبکه سراسری عسلویه-خنج (جهرم) (به طول ۳۵ کیلومتر) تغذیه می‌شود. 

با احداث پست 400 (کیلوولت) و سایر بخش‌های آن، امکان تامین برق پایدار بزرگترین کارخانه آلومینیوم کشور (سالکو) تا دیماند ۵۲۰ مگاوات فراهم شد. برق تامین شده پس از تبدیل ولتاژ بوسیله اتوترانسفورماتورهای ۶۰۰ مگاولت آمپری (بزرگترین ترانسفورماتور قدرت کشور) از طریق خط ۲۳۰ کیلوولت به طول ۷۰۰ متر برای تغذیه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو) به پست گازی (GIS) این کارخانه تحویل می‌گردد.

براساس برنامه‌ریزی منطقه ویژه اقتصادی لامرد و سازمان بالادستی این منطقه (سازمان ایمیدرو)، اقدامات اساسی برای تامین برق صنایع در این منطقه راهبردی براساس برنامه مدون پیش‌بینی شده اجرایی می‌شود.